BİLGİLENDİRME

23.06.2019 10:30:41     1007
BİLGİLENDİRME

Yomra'mızda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolu'nda gerekli çalışmalar tamamlanarak yol ulaşıma açılmıştır.

Sahil mahallelerimize içme suyu getiren ana isale hattında heyelan nedeniyle oluşan çelik boru arızası giderilmiştir. Heyelandan zarar gören iki ayrı su alma yapısının birinin bakımı yapılarak depoya su verilmiş, bulanıklık sorununun giderilmesiyle şebekeye su sevkiyatına başlanmıştır. İkinci su alma yapısının bakım çalışmalarına da bugün başlanmıştır. Üçüncü su alma yapısı ise TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yeniden inşa edilecektir. Bu nedenle suyun tasarruflu olarak kullanılması ciddi önem arz etmektedir.

Büyükşehir Belediyesi, Karayolları, DSİ ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarına Yomra halkı adına teşekkür ederim.