Sayın Bakan Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolunun Müjdesini Verdiler

07.06.2019 14:59:49     2229
Sayın Bakan Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolunun Müjdesini Verdiler

SAYIN BAKAN YOMRA-ÖZDİL-OYMALI GRUP YOLUNUN MÜJDESİNİ VERDİLER
Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan ile bugün Yomra'mızda bir dizi temas ve incelemelerde bulundu. Cuma namazı sonrası Sancak Mahallemizde mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sohbet ettiler. Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolunda incelemelerde bulundular. Sayın Bakan; Karayolları Genel Müdürü Sayın Abdülkadir Uraloğlu'nun da hazır bulunduğu incelemede, yolun durumunu gördü ve çalışmalara en kısa zamanda başlayarak tamamlayacaklarını bizlere müjdelediler. Sonrasında Özdil Mahallemizde kıymetli mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sohbet edildi. Son olarakda Kıratlı Mahallemizde Özel Kıratlı İmam Hatip Okulu Erkek Öğrenci Yurdunun düzenlediği kermese katıldılar. Belediye Başkanımız; Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının çözülmesi için gece gündüz çalışan Trabzonlu hemşehrimiz Sayın Turhan'a Yomra'mıza verdiği önem, 30 yıldır yılan hikayesine dönen grup yoluna gösterdiği hassasiyetten ötürü Yomra halkı adına teşekkür ederek, şükranlarını sundu.