MERKEZ VE YAVUZ SELİM İLKOKULLARIMIZ AVRUPA ORTAKLI PROJELERİNİ BAŞKANIMIZA SUNDULAR

11.01.2024 13:11:56     92

Merkez Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan, Merkez İlkokulu Müdürü Erdem Keleş, İngilizce Öğretmeni Dilek Karslı, Yavuz Selim İlkokulu Sınıf Öğretmeni Züleyha Beşel ve öğrencileri, yürütttükle Avrupa ortaklı, Türkiye ve Romanya ortaklı eTwinning projesinin yaygınlaştırma çalışması için Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret ederek, projenin amacı hakkında bilgi verdiler. Ayrıca, the blessings that mother earth offers to her children (Toprak Ananın Çocuklarına Sunduğu Nimetler) isimli projenin amacı yöremizdeki şifalı otları ve sağlıklı yiyecekleri araştırıp öğrenmek olduğunu belirttiler.