İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME


18.10.2023 08:29:15     232
İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME;

KAŞÜSTÜ MAHALLESİ

??Muratlı Caddesi (Hastane Yolu) ve yan kollarında hat çalışmaları tamamen bitmiş olup test süreçleride tamamlanmıştır. Yaklaşık 1 hafta sonra hat gazlanacaktır.

??Gültepe Sokak ve çevresinde test işlemleri tamamlanmış olup doğalgaz kutular konulmuş ve hatta gaz verilmiştir. Yama ve düzenleme çalışmaları tamamlanmıştır.

??Fabrika Sokak’ta hat çalışmaları ve test süreci bitmiş olup kutular konulmuştur. Hat yarın itibari ile gazlanacaktır.

??Ongan Sokak’ta (Adliye Dahil) hat çalışması ve test çalışmaları bitmiş olup doğalgaz kutuları konulmuştur. Yarın itibarı ile hat gazlanacaktır.

??Tüm çalışmaları tamamlanan ve gaz kullanımına başlanan Villa Kent Sitesi yollarında zemin kaplama ve parke tamirat çalışmalarımız bitmiştir.

??Kaşüstü Mahallesi’nde devlet karayolunun alt kısmında gazın ulaşmadığı hiçbir nokta kalmamıştır.

??Kaşüstü Mahallesi Okullar Caddesi’nde ana hat çalışmaları bitmiş olup yaklaşık 1 ay içinde kutu koyma işlemlerinin bitirilmesi planlanmaktadır.

??Kaşüstü Mallesi Merkez Caddesi’nin üst kısımlarında kalan 1361 Nolu Sokak’a kadar yarım kalan hat çalışmasına başlanılmıştır. Kısa sürede tamamlanacaktır.

SANCAK MAHALLESİ

??Dilaveroğlu Camii üst kısımlarında hat yapım çalışması bitmiş olup kutu koyma işlemine başlanılacaktır.

??Safir Sitesi ve civarında da ana hat çalışmaları tamamlanmış olup Tuğra Sitesine ulaşılmıştır.

??1602 Nolu Sokak, Ülkü Sokak, 1603 Nolu Sokak ve 1604 Nolu Sokak’ta doğalgaz hat çalışmaları ve kutu koyma işlemi bitmiş olup test çalışmalarına devam edilmektedir. Hatlar 20 gün içinde gazlanarak üst yapı çalışmalarına başlanılacaktır.

??Adnan Kahveci Caddesi boyunca ana hat ve tali hatların testleri bitmiş olup geçtiği noktalarda doğalgaz kutu koyma işlemleri tamamlanmıştır. 20 gün içinde hat gazlanarak üst yapı çalışmalarına başlanılacaktır.

?? Adnan Kahveci Caddesi’nde ana hat çalışmalarına kaldığı yerden başlanmış olup yaklaşık 30 güne kadar TOKi’ye kadar ulaşılması planlanmaktadır.

??Liman Sokak ve çevresinde hat çalışmaları tamamlanmış olup test süreçleri bitmiş doğalgaz kutular konulmuştur. Gaz kullanımına başlanılmıştır

??Ana hat olan çelik hattın devlet karayolunun alt kısmından üst kısmına geçişi sağlayacak olan (Dilaveroğlu Camii – Marin City arası) yatay delgi çalışmaları başlamış olup, ilk delgi(Polietilen plastik hat) başarıyla gerçekleştirilmiştir. İkinci delgi (Çelik hat) için çalışmalar devam etmektedir.

??Hükümet Caddesi’nde doğalgaz çalışmaları tümüyle tamamlanmış olup hatta gaz verilmesi ile bu alandaki vatandaşlarımız gaz kullanımına

başlayabilecektir.

İletişim

  • Sancak mah. Trabzon Cad. No:137 Yomra/Trabzon
  • (0462) 341 11 33 - 34 - 35 - 36
  • (0462) 341 27 53
  • bilgi@yomra.bel.tr
    KEPadresi:
    yomrabelediyesi@hs03.kep.tr
Mustafa BIYIK
Yomra Belediye Başkanı