İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİ BELEDİYEMİZ EK HİZMET BİNASI


16.10.2023 13:04:17     606
İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİ BELEDİYEMİZ EK HİZMET BİNASI

Kıymetli Yomralılar,

Kültür Merkezi'nin önünde bulunan mevcut Emniyet Müdürlüğü yerinin yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapımı için uygun olmadığı, Kültür Merkezi'nin yıl boyunca 500'den fazla organizasyon gerçekleştirdiği ve bu yoğunluğun çevreye olumsuz etkiler yarattığı göz önüne alınarak, Yomra Belediyesi olarak yeni bir Emniyet Müdürlüğü binasının bu alana yapılmasının ilçemize fayda sağlamayacağı düşüncesiyle, Emniyet Müdürlüğü binasının başka bir alana yapılması talebimiz olumlu bir yanıt bulmuştur.

Emniyet Müdürlüğü binasının merkezde başka bir alanda yapılmak üzere arsa arayışlarımız devam etmektedir. Arsa tespiti yapılıp Emniyet Müdürlüğü binası yapılana kadar, PTT’nin olduğu binada olumsuz koşullarda hizmet vermek zorunda kalan Emniyet Müdürlüğünün Kaşüstü Mahallesi’nde ki belediyemiz ek hizmet binasında görevlerini sürdürmeleri konusunda Valiliğimiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüzle beraber karşılıklı bir anlaşmaya varılmıştır. Bugün itibariyle Emniyet Müdürlüğümüz yeni yerlerine taşınmaktadır.

Kültür Merkezi’nin önünde bulunan eski Emniyet Müdürlüğü alanının ise sosyal yaşam alanı olarak düzenlenerek hem Kültür Merkezi’nde ki faaliyetlerin yoğunluğun azaltılması hem de orada bir bina yoğunluğunun oluşmaması için yeşil alan olarak düzenlenecek ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır.

İlçemize hayırlı olsun.

İletişim

  • Sancak mah. Trabzon Cad. No:137 Yomra/Trabzon
  • (0462) 341 11 33 - 34 - 35 - 36
  • (0462) 341 27 53
  • bilgi@yomra.bel.tr
    KEPadresi:
    yomrabelediyesi@hs03.kep.tr
Mustafa BIYIK
Yomra Belediye Başkanı