BAŞKANIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

25.08.2023 09:07:57     170
BAŞKANIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

?Kaşüstü Mahallesi Cumhuriyet Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

?Kaşüstü mahallesi devlet sahil yolunun deniz tarafında kalan bölgede doğalgaz geçişi sonucunda bozulan yol ve kaldırımlarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

?Kaşüstü Mahallesi’nde betonlama çalışması yapmayı planladığımız, Merkez Caddesi’ni Ferhan Eyüboğlu Caddesi’ne bağlayan ara yolda incelemelerde bulundu.

?Gürsel mahallemize kazandıracak olduğumuz ve yapımımda sona yaklaştığımız yeni muhtarlık ofisinde incelemelerde bulundu.

?Hürriyet Parkı’na ilave olarak yaklaşık 1300 m2 alanda yapımına devam ettiğimiz ve yakın zamanda çocuklarımızın hizmetine sunacak olduğumuz çocuk parkı ve dinlenme alanında incelemelerde bulundu.