DAHA TEMİZ BİR YOMRA İÇİN HEP BERABER EL ELE

27.07.2023 08:28:46     201
DAHA TEMİZ BİR YOMRA İÇİN HEP BERABER EL ELE

Kıymetli Yomralılar;

Çevremizi temiz ve yaşanabilir tutmak için hepimize düşen sorumluluklarımız bulunmaktadır. Lütfen aşağıdaki konulara dikkat ederek Yomramızın daha temiz ve daha düzenli kalmasına katkı sağlayalım:

? Çöplerinizi çöp kutularının içine atınız, çöp konteynerlerinin yanına bırakmayınız. Temiz bir çevre için çöplerinizi uygun yerlere atmayı unutmayınız.

? Geridönüşüm kutularına lütfen çöp atmayınız! Geridönüşüm ile çevreye ve kaynaklara olan katkımızı arttırabiliriz.

?Mini çöp kutularımızın küçük çöpler ve sigara izmaritleri için olduğunu unutmayınız. Büyük çöplerinizi bu kutulara atmayınız ve yanına bırakmayınız.

? Yer altı ve yer üstü çöp konteynerlerinin en az 5 metre yakınına araç park etmeyiniz. Ekiplerimiz çöpleri toplarken araçlarınıza zarar verebilir, bu nedenle çöp konteynerlerine uygun park etmeye özen gösterelim.

Bu basit kurallara uyarak birlikte yaşam alanımızı daha güzel ve düzenli tutabiliriz.