DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA


18.04.2023 10:37:39     986
DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA

İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME;

KAŞÜSTÜ MAHALLESİ

??Okullar Caddesi’nden Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine doğru yapılan çelik ve şebeke hat çalışmaları tamamlanmıştır. Çelik hatlarda test çalışmaları bitirilmiş, şebeke hatlarında ise devam etmektedir. Bu çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır.

??Muratlı Caddesi ve yan kollarından, Çok Programlı Lise'ye kadar olan bölge, 2023 yılı yatırım programında yer almaktadır. Aksa Doğalgazın, ihale süreci beklenmektedir.

??Villalar bölgesinden, Adliye Sarayı'na kadar olan bölgede çelik ve şebeke hat çalışmaları tamamlanmıştır. Üst yapı çalışmaları için belediyemize teslim edilmiştir.

??Şana Deresi üzerinden, Doğalgaz çelik hattın Sancak Mahallesi'ne geçişi sağlanmıştır.

SANCAK MAHALLESİ

??Sancak Mahallesi'nde, Holiday Inn Otelin yanından Dilevaoğlu Camii'nin önüne doğru yapılacak olan yatay sondaj çalışması için ekip beklenmektedir.

??Adnan Kahveci Caddesi boyunca devam eden çelik hat çalışmaları Fen Lisesi'ne yakın bir noktaya kadar test çalışmaları ile birlikte tamamlanmış olup ancak üst yapı çalışmaları için henüz belediyemize teslim edilmemiştir.

??Adnan Kahveci Caddesi’nin devamında yapılacak olan şebeke hat çalışmaları ile caddenin tamamını kapsayacak yan kol ve abone bağlantıları, 2023 yılı yatırım programında olup ihale süreci beklenmektedir.

?? Hükümet Caddesi’nde doğalgaz çalışmaları tümüyle tamamlanmış olup hatta gaz verilmesi ile bu alandaki vatandaşlarımız gaz kullanımına başlayabilecektir.

İlçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını büyük bir titizlikle takip etmekteyiz. Tüm bu çalışmalar süresince yaşanan her türlü aksaklık ve sokaklarda oluşan tahribatlardan ötürü vatandaşlarımızın anlayışına sığınıyoruz. Binaların önüne kutular konulup, test çalışmaları yapıldıktan sonra üst yapı tamiratları belediyemizce ivedilikle gerçekleştirilecektir.

Hemşehrilerimizin bilgisine sunulur...

İletişim

  • Sancak mah. Trabzon Cad. No:137 Yomra/Trabzon
  • (0462) 341 11 33 - 34 - 35 - 36
  • (0462) 341 27 53
  • bilgi@yomra.bel.tr
    KEPadresi:
    yomrabelediyesi@hs03.kep.tr
Mustafa BIYIK
Yomra Belediye Başkanı