BAŞKANIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

16.04.2023 11:35:07     194
BAŞKANIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

? Kaşüstü Mahallemizde, Trabzon Adalet Sarayı ile Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün yanında yapımına devam ettiğimiz park ve sosyal yaşam alanlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

?Kaşüstü Mahallemizde, Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi ile Devlet Karayolunu birbirine bağlayan ara sokakta gerçekleştirmiş olduğumuz betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

?Sancak Mahallemizde 1609 No'lu Sokak’ta yapımına devam ettiğimiz çocuk parkı ve sosyal yaşam alanında devam eden duvar çalışmalarını yerinde inceledi.

?Cimnastik Salonu ile İlçe Jandarma Komutanlığı arasında yapımına devam ettiğimiz sokak genişletme, otopark ve duvar çalışmalarını yerinde inceledi.

?Sahil yürüyüş yolunda, park ve sosyal yaşam alanlarımızda bulunan ve ramazan bayramı ile birlikte hizmete açmayı planladığımız kafeteryalarımızda devam eden hazırlıkları yerinde inceledi.