BAŞKANIMIZ, SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

22.03.2023 11:33:43     375
BAŞKANIMIZ, SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

?Gürsel Mahallemizde bulunan TOKİ Konutları'nın içerisinde yapımını tamamladığımız yaya yürüyüş yolu ve muhtarlık ofisi yapmayı planladığımız alanda incelemelerde bulundu.

?Sancak Mahallemizde 1609 No'lu Sokak’ta yapımına başladığımız çocuk parkı ve sosyal yaşam alanında incelemelerde bulundu.

?Sancak Mahallemizde 1601 Nolu Sokak ile Devlet Karayolu’nu birbirine bağlayacak olan ve yakın zamanda açmayı planladığımız imar yolu güzergahında incelemelerde bulundu.

?Kaşüstü Mahallesi’nde Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi ile Onur Sokak’ı birbirine bağlayacak olan ara yolda yakın zamanda yapacak olduğumuz çalışmalar öncesinde incelemelerde bulundu.

?Çınarlı Mahallemizde yapımını tamamladığımız ve önümüzdeki günlerde açmayı planladığımız Çocuk Parkı ve Dinlenme Alanı’nda incelemelerde bulundu.

?Hükümet Caddesi’nin yan kollarında yapımına devam ettiğimiz yol ve otoparklarda devam eden betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

?Fidanlık sahamızdaki Yomra Elması aşılama çalışmalarını yerinde inceledi.