Kaşüstü Mahallemize Doğalgaz Arzı Sağlanmıştır.

05.07.2021 11:37:53     1681
Kaşüstü Mahallemize Doğalgaz Arzı Sağlanmıştır.

Kaşüstü Mahallemizde önüne doğalgaz kutusu getirdiğimiz 168 binaya (yaklaşık 1500 konut ve işyeri) bugün itibari ile doğalgaz arzı sağlanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun, Allah herkese iyi günlerde kullanmayı nasip eylesin... Aynı mahallemizde yaklaşık 150 binaya daha doğalgaz ulaştırmak için şebeke çalışmalarına başlanmış olup, bu çalışmaların da yıl sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır. Böylece toplamda yaklaşık 3000 konut ve işyerine gaz arzı sağlanmış olacaktır. Binasının önünde doğalgaz kutusu bulunan vatandaşlarımızın Aksa Doğalgaz (Karadeniz Gaz) noktalarında abonelik işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Çalışmaların daha da hızlanması ve tüm ilçemizin kısa sürede doğalgaz ile donatılması için bir an evvel abone olunması önem taşımaktadır. Ayrıca iki aya kadar Kaşüstü Mahallemizde doğalgaz abonelik merkezinin hizmete gireceğini bilgilerinize sunarım. İnşallah sırada Sancak Mahallemiz var. Daha yaşanılabilir bir Yomra için çalışmaya devam edeceğiz...