Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık Bazı İncelemelerde Bulundu

09.04.2020 17:06:19     743
Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık Bazı İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

*Namıkkemal Mahallesi’nde belediyemizce yapılması planlanan ‘’Sahil Park Projesi’’ alanında incelemelerde bulundu.
*Kayabaşı Mahallesi’nde, Yomra-Özdil- Oymalı Grup Yolu üzerinde, yeni belediye şantiyesi yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu.
*Sancak Mahallesi’nde belediyemizce yapımına devam edilen ‘’Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’’ alanında incelemelerde bulundu.
*Kaşüstü Mahallesi’nde yapımına devam edilen Yağmur Suyu Hattı çalışmalarını yerinde inceledi.
*Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binamızın alt kısmında, Büyükşehir Belediyesi yapılan İtfaiye birimi inşaatında incelemelerde bulundu.
*Gürsel Mahallesi Oymalı Caddesi’nde belediyemizce yapılacak olan yol betonlaması için incelemelerde bulundu.