FINDIK HASAT ZAMANI ALINACAK ÖNLEMLER

ÖNEMLİ DUYURU

İlçemizde bulunan Trabzon Caddesi, Hükümet Caddesi, sahil yürüyüş alanları, Hürriyet Parkı ve ilçe merkezinin tamamında fındık patozu kurulmamasını önemle rica ederiz. Bu işlem için belediye ekiplerimizce patozculara uygun alanlar gösterilmiştir. Ayrıca, patozcuların bu işlemi gerçekleştirebilmeleri için belediyemizin zabıta biriminden gerekli izni almalarını rica ediyoruz. İlçemizin sahil bandında bulunan Devlet Kara Yolu’nun kaldırımlarında sadece kurutma işlemi için izin verilecektir. Aksi takdirde zabıta ekiplerimizce cezai işlem uygulanacaktır. Yürüyüş yollarının ve kaldırımların yayalar için olduğunu unutmayalım. Hep birlikte yaşam alanlarımızı temiz ve düzenli tutarak daha güzel bir çevre oluşturabiliriz.

09.08.2023 13:39:16     437