BAŞKANIMIZ AKSA DOĞALGAZ YETKİLİLERİ İLE BİRLİKTE İLÇEMİZDE DEVAM EDEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

28.09.2022 14:46:24     690

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, Aksa Doğalgaz yetkilileri ile birlikte İlçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

?Yapımı belediye ekiplerimiz tarafından sürdürülen Yalıncak-Kaşüstü doğalgaz bağlantı hattında son 30 metreye gelindi.

?Şana Deresi üzerinden doğalgazı Yomra merkeze getirecek olan çelik hat çalışmalarında son 150 metreye gelindi.

?Hükümet Caddesi’nde ana hat döşeme çalışmaları tamamlanmak üzere, bina önlerine doğalgaz kutusu koyma işlemleri devam etmektedir.

??İçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarında her 3 noktada da belediye olarak makine ve malzeme desteğimiz devam etmektedir.

-Kaşüstü mahallemizin eksik kalan kısımları ile Sancak mahallemizde doğalgazın yakılması için tüm kurumlar ve siyasilerle el birliği ile çalışıyoruz.