BAŞKANIMIZ DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

17.05.2021 15:28:45     657
BAŞKANIMIZ DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

*Kaşüstü Mahallesi Merkez Caddesi’ni Ferhan Eyüboğlu Caddesi’ne bağlayan imar yolu güzergahında devam eden çalışmaları inceledi.

*Kaşüstü Mahallesi Terzi Sokak’ta devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi

*Kaşüstü Mahallesi’nde Belediyemize kazandıracak olduğumuz yeni fidanlık alanında incelemelerde bulundu.

*Belediyemiz tarafından yapımına devam edilen Şanlı ve Çınarlı mahallelerimizin Muhtarlık İrtibat Bürosu inşaatında incelemelerde bulundu.

*Sancak Mahallesi Dilaveroğlu Caddesi’de yapımına devam edilen Çocuk Parkı ve Dinlenme Alanı’nda incelemelerde bulundu.

*Sancak Mahallesi’nde Gümüş Sokak’ı Sümbül Sokak’a bağlayan imar yolunda devam eden dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.

*Sancak Mahallesi’de İlçemizi güzelleştimek adına, devam eden merdiven boyama çalışmalarını yerinde inceledi.