BAŞKANIMIZ,SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

25.01.2023 14:14:05     243
BAŞKANIMIZ,SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

?Hükümet Caddesi’nde yapımına devam ettiğimiz sokak yenileme çalışmaları ve yan kollarında yapımını sürdürdüğümüz otopark ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

?Gürsel Mahallemizde bulunan TOKİ Konutları'nın içerisinde muhtarlık ofisi yapmayı planladığımız alanda incelemelerde bulundu.

?İlçemize kazandırılmakta olan uçak kafe restoran alanında sürdürülen çalışmaları inceledi.

?Kaşüstü Mahallesi Mustafa Çam Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı’nı çevreleyen yollarda gerçekleştirmiş olduğumuz betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

?Kaşüstü Mahallesi Trabzon Adalet Sarayı’nın yanında devam eden otopark ve cadde yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

?Yapımına devam ettiğimiz Sancak Mahallesi Muhtarlık Ofisi’nde incelemelerde bulundu.