İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME


15.12.2023 14:13:12     195
İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

İLÇEMİZDE YÜRÜTÜLEN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME;

SANCAK MAHALLESİ

?? Dilaveroğlu Sokak,1602-1603-1604-607-1608 Nolu Sokaklar, ve Ülkü Sokak’ta doğalgaz hat çalışmaları ve kutu koyma işlemi bitmiş olup, üst yapı çalışmaları belediyemiz tarafından büyük ölçüde tamamlanmıştır.

??Adnan Kahveci Caddesi’nde bulunan ana hattın, Trabzon Caddesi üzerinden Hükümet Caddesi’ne geçişi çalışmaları Kültür Merkezi’nin önünde devam etmektedir.

??Adnan Kahveci Caddesi‘nin Fen Lisesi’ne kadar olan bölümünde doğalgaz çalışmaları bitmiş olup, üst yapı çalışmaları belediyemiz tarafından sürdürülmektedir.

?? Fen Lisesi İle TOKİ arasında doğalgaz çelik hat çalışmaları devam etmektedir. Bu bölgeye gazın ulaşması biraz zaman alacaktır.

??Dursun Şahin Caddesi’nde çelik hat çalışmaları tamamlanmış olup önümüzdeki hafta içi üst yapı çalışmalarına başlamayı planlamaktayız.

??Önüne doğalgaz kutusu konulmuş olan tüm binalara doğalgaz verilmiş olup, bundan sonraki süreç mühendislik firmaları, iç tesisat firmaları ve site yönetimlerine kalmıştır.

KAŞÜSTÜ MAHALLESİ

?? Hastane karşısında bulunan 1346 ve 1347 Nolu sokaklarda doğalgaz hat çalışmaları tamamlanmış olup, üst yapı çalışmalarına önümüzdeki hafta içi başlanılacaktır.

??Muratlı Caddesi (Hastane Yolu) ve yan kollarında hat çalışmaları tamamen bitmiş olup test süreçleri de tamamlanmıştır. Üst yapı çalışmaları belediyemiz tarafından tamamlanmıştır.

??Kaşüstü Mahallesi Merkez Caddesi üst kısımlarında ve 1360-1361 Nolu Sokak’a doğalgaz hat çalışmaları devam etmektedir.

?? ??Belediyemiz, doğalgaz çalışmalarının site girişlerine kadar olan alanlarda oluşturduğu tahribatları hızlıca gidermektedir. Ancak, site içlerinde meydana gelen tahribatlar doğalgaz firması tarafından düzeltilecektir.

İletişim

  • Sancak mah. Trabzon Cad. No:137 Yomra/Trabzon
  • (0462) 341 11 33 - 34 - 35 - 36
  • (0462) 341 27 53
  • bilgi@yomra.bel.tr
    KEPadresi:
    yomrabelediyesi@hs03.kep.tr
Mustafa BIYIK
Yomra Belediye Başkanı