BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

12.12.2023 16:02:22     264
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

?Kaşüstü Mahallesi Cumhuriyet Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

?İkisu Mahallesi’nde bulunan ve yakın zamanda hizmete açmayı planladığımız köy konağında devam eden tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

?İkisu Mahallemizde eğitim faaliyetlerini sürdüren Yomra Özel Eğitim Anaokulu'nu ziyaret ederek okul müdürü Büşra Çağlar ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaretin ardından başkanımız, okul çevresinde yapmayı planladığımız çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

?Sahil yürüyüş yolunda bulunan kafeteryamızın kış aylarında da vatandaşlarımıza hizmet edebilmesi için yapılan kapalı alan çalışmaları yerinde inceledi.

? Yomra Vakfı Başkanı Yüksel Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapımına devam edilen vakıf binasında incelemelerde bulundular.

? Hürriyet Parkı ile Cimnastik Salonu’nun yanında bulanan, duvar çalışmaları ve alt yapı çalışmaları belediye ekiplerimizce tamamlanan sokakta son olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen asfaltlama çalışlarını yerinde inceledi.