FEN İŞLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR

04.11.2023 09:20:32     327
FEN İŞLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Belediyemiz Fen İşleri ekiplerince;

?Şanlı Mahallesi’nde yol bakım onarım ve serme çalışması gerçekleştirildi.

?Taşdelen Mahallesi’nde yol bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

?Ocak Mahallesi’nde yol bakım onarım ve serme çalışması gerçekleştirildi.

?İkisu Mahallesi’nde bulunan köy konağında tadilat ve çevre betonlama çalışmalarına devam ediliyor.

?Kaşüstü Mahallesi’nde yol bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

?Kaşüstü Mahallesi sahil bandında detaylı çöp toplama ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

?Kaşüstü Mahallesi Bekirbaşoğlu Sokak’ta doğalgaz hattının geçtiği noktalarda tadilat çalışması gerçekleştirildi.

?Yomra Anadolu Lisesi müdürlüğünün talebi doğrultusunda okulun bahçesinde giyinme kabinleri yapım çalışmalarına devam ediliyor.

?Özdil Mahallesi İbrahim Adanur Parkı'nda detaylı temizlik ve budama çalışması gerçekleştirildi.

?Armutluk piknik alanında genel temizlik ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi.